Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Animal and Racing lover Paulo Ribeiro's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Portugal
    Posts
    61

    Default Need help for an unusual issue

    Yep, everytime I try to go to SROUK, I get a download option instead of getting the site.

    This is what I get:
    index.php file
    of: http://www.simracing.org.uk


    Now, isn't this weird and ridiculous?

    As a PC noob, I don't know what to do.
    Thanks in advance.
    Isn't my avatar amazingly sweet?

  2. #2
    Historic Racing Director @ Simracing.org.uk Wiltshire Tony's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Wiltshire UK
    Posts
    604

    Default

    Paulo, I'm getting it too
    www.Simracing.org.uk

  3. #3
    Animal and Racing lover Paulo Ribeiro's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Portugal
    Posts
    61

    Default

    Lol Tony, but just from the middle of the morning right?
    Isn't my avatar amazingly sweet?

  4. #4
    Administrator HarleyRoadking's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Cape Coral, Florida
    Posts
    92

    Default

    lol me too i thought i had issues with my computer .glad to see its not my computer

  5. #5
    Animal and Racing lover Paulo Ribeiro's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Portugal
    Posts
    61

    Default

    Look what I get now when I click to SROUK site...
    http://www.simracing.org.uk/smf/warning.php

    Isn't my avatar amazingly sweet?

  6. #6
    Administrator HarleyRoadking's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Cape Coral, Florida
    Posts
    92

    Default


  7. #7
    Historic Racing Director @ Simracing.org.uk Wiltshire Tony's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Wiltshire UK
    Posts
    604

    Default

    All fixed now
    www.Simracing.org.uk

  8. #8
    Animal and Racing lover Paulo Ribeiro's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Portugal
    Posts
    61

    Default

    Quote Originally Posted by Wiltshire Tony View Post
    All fixed now
    Well, I still get the same..........
    Isn't my avatar amazingly sweet?

  9. #9
    Administrator HarleyRoadking's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Cape Coral, Florida
    Posts
    92

    Default

    Works for me now

  10. #10
    Animal and Racing lover Paulo Ribeiro's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Portugal
    Posts
    61

    Default

    It's working again.
    Isn't my avatar amazingly sweet?

Similar Threads

  1. Credits issue
    By De Martini in forum GT Legends
    Replies: 2
    Last Post: 22-02-10, 18:21

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •