Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 32
  1. #11
    GTLDK Pelle_B's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Kastrup
    Posts
    3,410

    Default

    Quote Originally Posted by Ghoul View Post
    Thats odd I only see 3 servers is there a problem???
    Yes
    I'm not sure, but maybe use your old profile, if...I think you should make a new registration.
    Altbierbude Laptimes

  2. #12
    Member
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Lynnwood,Washington
    Posts
    62

    Default

    I did my registration again and only 4 servers showed up this time :[. Do I have to reinstall?
    XFire - goblincodder

    Steam - extafly

  3. #13
    GTLDK Pelle_B's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Kastrup
    Posts
    3,410

    Default

    Maybe you have an old Lobby IP, if...try to remove it.
    Altbierbude Laptimes

  4. #14
    Member
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Lynnwood,Washington
    Posts
    62

    Default

    Old lobby ip Where would I find it and how will I know if I have a old one
    XFire - goblincodder

    Steam - extafly

  5. #15
    Melkus RS 1000 Henry's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Vienna[Austria]
    Posts
    2,855

    Default

    check out your GTL Main folder and search after a TXT file, called "LOCAL_IP_LOBBY" or something. delete it.
    Dynamo Dresden vs. Manchester City 0:0; Dynamo Dresden vs. West Ham United 3:0

  6. #16
    Member
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Lynnwood,Washington
    Posts
    62

    Default

    Well theres no lobby ip I dont know if any other thing works
    XFire - goblincodder

    Steam - extafly

  7. #17
    Senior Member SpMan's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Russia
    Posts
    155

    Default

    Hi guys!
    Well I see someone on our server? Let's take a ride a couple, three races. Let's see who was capable of.
    Last edited by SpMan; 02-08-11 at 06:26.

  8. #18
    GTLDK Pelle_B's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Kastrup
    Posts
    3,410

    Default

    Quote Originally Posted by Ghoul View Post
    Well theres no lobby ip I dont know if any other thing works
    I really don't know why it still teases you

    @Spman: Still hope I get more online soon, but today it was really hot in Denmark
    Altbierbude Laptimes

  9. #19
    Member
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Lynnwood,Washington
    Posts
    62

    Default

    Well I worked for about 2 hours on this crap and nothing is happening I have 2 GTL I tryed both of them and still i get 1-10 servers with a couple people online (about 2 or 3). I looked on forums and people are having the same problem. One guy said he had the ''old'' version, I dont even know that means. My copy that I have is about 4-5 years old, is there a different ip you guys use because I dont even have a lobby ip in mine. Im just about to give up
    XFire - goblincodder

    Steam - extafly

  10. #20
    Historic Racing Director @ Simracing.org.uk Wiltshire Tony's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Wiltshire UK
    Posts
    604

    Default

    I'm late in with this topic so apologies if this has already been asked ok, but did you download your GTL from Simbins site?
    www.Simracing.org.uk

Similar Threads

  1. Big Man
    By Senyorlobo in forum Real Life
    Replies: 1
    Last Post: 21-06-11, 18:14
  2. The Big disillusioment :((
    By Frank Szintai in forum RDD
    Replies: 19
    Last Post: 18-05-08, 05:06

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •