Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 32
  1. #21
    Member
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Lynnwood,Washington
    Posts
    62

    Default

    Nah I didnt why was i supposed too??
    XFire - goblincodder

    Steam - extafly

  2. #22
    GTLDK Pelle_B's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Kastrup
    Posts
    3,409

    Default

    Have you done as I said in Post #3 ?
    Start over - save your profile - install our DVD - place your profile in -
    Altbierbude Laptimes

  3. #23
    Melkus RS 1000 Henry's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Vienna[Austria]
    Posts
    2,855

    Default

    you could check your "hosts" file. ...\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts
    and check out what it contains
    Dynamo Dresden vs. Manchester City 0:0; Dynamo Dresden vs. West Ham United 3:0

  4. #24
    Historic Racing Director @ Simracing.org.uk Wiltshire Tony's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Wiltshire UK
    Posts
    604

    Default

    Quote Originally Posted by Ghoul View Post
    Nah I didnt why was i supposed too??
    No , just checking
    www.Simracing.org.uk

  5. #25
    Member
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Lynnwood,Washington
    Posts
    62

    Default No etc Folder

    Hmmm that's odd I checked my system32 folder I dont see anything about etc.. I search with the hidden folder filter on and nothing happens. What does that mean if I dont have a etc folder..
    XFire - goblincodder

    Steam - extafly

  6. #26
    GTLDK Pelle_B's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Kastrup
    Posts
    3,409

    Default

    You certainly have a 'etc' folder...even on an old XP
    ...but if I remember correctly, the IP inside this folder is only for Online Setups.
    Last edited by Pelle_B; 03-08-11 at 23:28.
    Altbierbude Laptimes

  7. #27
    Historic Racing Director @ Simracing.org.uk Wiltshire Tony's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Wiltshire UK
    Posts
    604

    Default

    Can you post a screen dump of your main GTL folder here?
    www.Simracing.org.uk

  8. #28
    Member
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Lynnwood,Washington
    Posts
    62

    Unhappy Confused

    Ok Im sorry for being so clueless. I am confused on so many levels Here is why.

    1. I have no clue what you mean by ''our'' dvd.
    2. I am confused by all the searching I am doing. What lobby are you guys on?
    3. I dont know how to take a screen shot of my gtl folder.
    4. I see this online code and I dont know where to use it and never says anything about inserting it.
    5. I did find my etc file and I dont know what Im looking for.
    6. I have this thing called (Bug) Ghoul and I cant even delete it (Ive tried every way).
    7. I cant find s*** on the internet because its all out racerooms lobby which I dont even care about.
    8. I see people online but they are all on password protected servers (only about 1-10 people).
    9. Im just about to give up.

    Im not trying to be rude, its that I think Im just a dumb*** about this and frustrated with myself.
    XFire - goblincodder

    Steam - extafly

  9. #29
    GTLDK Pelle_B's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Kastrup
    Posts
    3,409

    Default

    Quote Originally Posted by Ghoul View Post
    Ok Im sorry for being so clueless. I am confused on so many levels Here is why.

    1. I have no clue what you mean by ''our'' dvd.
    2. I am confused by all the searching I am doing. What lobby are you guys on?
    3. I dont know how to take a screen shot of my gtl folder.
    4. I see this online code and I dont know where to use it and never says anything about inserting it.
    5. I did find my etc file and I dont know what Im looking for.
    6. I have this thing called (Bug) Ghoul and I cant even delete it (Ive tried every way).
    7. I cant find s*** on the internet because its all out racerooms lobby which I dont even care about.
    8. I see people online but they are all on password protected servers (only about 1-10 people).
    9. Im just about to give up.

    Im not trying to be rude, its that I think Im just a dumb*** about this and frustrated with myself.
    1. PM
    2. The lobby where you see all the Altbierbude servers & of course GTLDK server.
    3. Press 'Print' button, open paint program that is in all Windows & Paste.
    4. It looks good, seems to be working.
    5. Open 'Host' file with notepad & see if you might have this line: 87.106.79.180 www.gtl-server.net
    6. ? Can not solve personal problems.
    7. *** Do not see what you write.
    8. Password is only given to GTLDK server...when there are league.
    9. No
    Altbierbude Laptimes

  10. #30
    Historic Racing Director @ Simracing.org.uk Wiltshire Tony's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Wiltshire UK
    Posts
    604

    Default

    3. Button on keyboard may be called "Print Screen". Press this and it will create an image of what you have on screen, hence "screen dump". So using windows explorer double click on your main GTL folder then press "print Screen". Follow Pelle's advice at 3.

    Don't give up mate. We've helped worse cases than yours.
    www.Simracing.org.uk

Similar Threads

  1. Big Man
    By Senyorlobo in forum Real Life
    Replies: 1
    Last Post: 21-06-11, 18:14
  2. The Big disillusioment :((
    By Frank Szintai in forum RDD
    Replies: 19
    Last Post: 18-05-08, 05:06

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •